Lesvos rent a car - Mytilini car rental
lesvos-rentals.jpg

Ενοικίαση αυτοκινήτου Μυτιλήνη, λιμάνι, αεροδρόμιο Λέσβου

Ήδη σχεδιάζετε τις διακοπές σας στο νησί της Λέσβου και αναζητάτε αυτοκίνητο προς ενοικίαση; Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο από την εταιρία "Lesvos Rentals" κάνοντας το πρώτο βήμα για διακοπές χωρίς προβλήματα μετακίνησης, απολαύστε το νησί χωρίς περιορισμούς, σταματήστε σε όποιο σημείο σας τράβηξε το ενδιαφέρον και απολαύστε το ή παραλείψετε κάποιο άλλο που δεν σας ενθουσίασε.

Αν πάλι επισκέπτεστε το νησί μας για επαγγελματικούς λόγους και έχετε ανάγκη από αμάξι για τα ραντεβού σας, η εταιρία μας είναι εδώ, για να σας παρέχει αξιόπιστα και σε προσιτή τιμή ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στη Μυτιλήνη με χαμηλή κατανάλωση, πετρελαιοκίνητα αλλά και αυτόματα. 

Η υποδειγματική εξυπηρέτηση των πελατών μας και οι προνομιακές μας τιμές εγγυώνται την καλύτερη επιλογή για την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας στη Λέσβο.

Το δίκτυό μας αποτελείται από τρεις σταθμούς στη Λέσβο. Στο λιμάνι της Μυτιλήνης, στο αεροδρόμιο (MJT) και στο Μόλυβο. Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει με το ταχύτερο και πιο αξιόπιστο τρόπο, καλύπτοντας κάθε ανάγκη μεταφοράς σας, αλλά και κάθε πληροφορία σχετικά με το νησί.

Η μεγάλη ποικιλία των οχημάτων μας αποτελείται από μικρά οικονομικά ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στη Λέσβο, μεγάλα οικογενειακά, οχήματα εκτός δρόμου ή λεωφορεία έως και εννέα επιβατών, έτοιμα προς παράδοση σε κάθε σημείο του νησιού.

Η πρόθεσή μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, διασφαλίζοντας ότι όλα τα οχήματα μας ανανεώνονται τακτικά, είναι καθαρά και με λίγα χιλιόμετρα. Η συντήρηση τους, πληροί όλες τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Όλοι οι επιβάτες και το αυτοκίνητο είναι πλήρως ασφαλισμένοι σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης. 

Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο στο νησί της Λέσβου σε πραγματικό χρόνο και επωφεληθείτε από τις online προσφορές μας! Συμπληρώστε την παραπάνω φόρμα και επιλέξτε το το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει. Επίσης μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο +30 2251037337.

Οι τιμές μας είναι οι χαμηλότερες στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στη Μυτιλήνη.

Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα Μυτιλήνη Λέσβος αεροδρόμιο